Yönetim Kurulu üyesi Gökmen Yamangil’in de eşlik ettiği ziyarette İl Müdürü Muhsin Özdemir, Nevşehir’deki tesis yatırımları, yurtlarda kalan öğrenciler, sporcu altyapısına yönelik yatırımlar ve gençlik çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Nevşehir’de gençlik ve spor alanında büyük yatırımların yapıldığını vurgulayan Özdemir, gençlik çalışmalarının yanı sıra tesis yatırımları, spor ve sporcu altyapısına yönelik çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Nevşehir’de yapılan yatırımlar, yapımı devam eden ve planlanan tesislerle ilgili ayrıntılı bilgi veren Özdemir, yerel yönetimler, kent dinamikleri, taban birlikleri ve kulüplerle işbirliği içerisinde Nevşehir’i sporda marka kent yapmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yürüttüğü gençlik ve spor çalışmalarının önemli olduğunu kaydeden AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ise, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yerel yönetimlerin yaptığı yatırımlar ve spor çalışmalarıyla Nevşehir’in önemli bir spor kenti haline geldiğini söyledi.

Gençlere daha iyi bir gelecek sunmak için çalıştıklarını kaydederek yapılan yatırımların Nevşehir ve gençler için büyük adımlar olduğunu söyleyen Kemikkıran, gençleri geleceğe daha sağlıklı bir şekilde hazırlayabilmek için çalışmalarını artırarak sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

Kemikkıran, Özdemir’e çalışmalarında başarı diledi.