Bu kapsamda İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce merkez ilçeye bağlı İcik ve Çiftlik, Acıgöl ilçesine bağlı İnallı, Topaç ve Kurugöl, Hacıbektaş ilçesine bağlı Büyükkışla ve Hırkatepesidelik, Gülşehir ilçesine bağlı Yalıntaş, Yüksekli, Fakıuşağı, Oğulkaya ve Yeniyaylacık, Kozaklı ilçesine bağlı Kanlıca, Ürgüp ilçesine bağlı Karlık, Taşkınpaşa ve Mustafapaşa köyleri ile Avanos ilçesine bağlı Sarılar ve Topaklı köylerinde içme suyu elektrik arızaları giderildi.

Gülşehir ilçesine bağlı Kızılkaya, Avanos ilçesine bağlı Topaklı ve Mahmat, Ürgüp ilçesine Mustafapaşa ve Sarıhıdır köyleri ile Hacıbektaş ilçesine bağlı Büyükkışla köyünde bulunan hanelerin kanalizasyon çekim işlemlerini gerçekleştiren ekiplerce Ürgüp ilçesine bağlı Karakaya ve Çökek köylerinin ana yolu üzerinde bulunan hafriyatlarda temizlendi.

Göreme-Ortahisar arasında yeni yol yapımı işine başlayan Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı ekipler tarafından ise merkez ilçeye bağlı Çardak köyü ve Ürgüp ilçesine bağlı Bahçeli köyünde asfalt yapım çalışmaları gerçekleştirildi.

Kozaklı ilçesine bağlı Kalecik, Belekli ve Çayiçi köyleri ile merkez ilçeye bağlı Basansarnıç, Çiftlik ve Gürpınar köylerinde asfalt yama işlemi yapan ekipler Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünde de yol kumlama çalışması yaptı. Ekiplerce ayrıca Uçhisar-Göreme arası yol dolgu işi gerçekleştirildi.