Kitap, kültür, sanat gazetesi Book Culture Art Time's; popülist kültürün dışında gözden kaçan değerli kalemleri 'Altın Kalem Ödülleri' ile taçlandırıp onları edebiyatseverlerle buluşturmayı hedefliyor. Bu yıl 'Altın Kalem Ödülleri' 3 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek. Törende hem farklı coğrafyalarda yaşayan Türk yazarlara hem de yabancı yazarlara ayrı kategorilerde ödül verilecek.

Kültür, sanat ve medya dünyasından önemli isimlerinden de katılacağı tören, bu sene BCA Times tarafından organize ediliyor. Mihrabat Korusu'nda düzenlenecek törende edebiyatın her dalında başarılı yazarlar ödüllendirilecek birçok ünlü simaya da ödüller takdim edilecek. Bu isimlerden biri de şair, yazar, gazeteci, Radyo 50 ve internet haber sitesi sahibi, iş insanı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Halk Şairi Nevşehir’in gururu ve sevilen ismi Ayşe Paslanmaz.

Ayşe Paslanmaz, şiir dalında en iyi yazar ödülünün alacak olmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek; “Altın Kalem ödüllerinde, şiir dalında en iyi yazar ödülüne layık görüldüğüm için minnet duyuyorum. Fark yaratmak, farkındalık yaratmak adına Altın Kalem ödülüyle taçlandırıldım. Kocaman bir teşekkürü Altın Kalem ailesine ve Salon Yayınları ailesine gönderiyorum. Altın kalem ödüllerine sahip olmak herkesin hayali, bu da benim hayallerimin yolculuğu. Yaşa Sevdiğim diyerek başladım hayallerimin yolculuğuna 3 Eylül de alacağım bu ödül için şimdiden heyecan duyuyorum. Bu muhteşem organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.