Başkan Arı, bugün 18 yaşına giren Seda Nur Şenol’u 350 Evler Mahallesi Karbeyaz Sokak’ta ikamet ettiği evinde ziyaret etti.

Doğum günü dolayıyla yaş pastanın yanı sıra hediye de takdim eden Arı, pastaya Şenol ile birlikte üfledi.

Arı, yaptığı açıklamada, kentte yaşayan gençleri önemsediğini, açtığı tazminat davalarından elde ettiği gelirle Nevşehir halkı yararına farklı etkinlikler düzenlediğini söyledi.

18 yaşına giren gençlerin doğum günü pastasını belediye olarak hediye ettiklerini aktaran Arı, “Şehrimizde her 18 yaşına giren kardeşlerimizin pastası bizden. Gençlerimizle bir araya gelmenin yeni bir yolunu bulduk. Doğum günlerinde abileri olarak yanlarında olalım diye düşündük. Bize çok sayıda tazminat davalarından para geliyor. Bugün de pandemi döneminde ilk para girişi oldu. Bunları genç kardeşlerimiz için harcayacağız. Bugün avukatımız zarfın içinde göndermişti. Biz de gençlerimiz için harcıyoruz. Pastanın parası belediyeden değil, başkana edilen hakaretlerde elde edilen tazminatla karşılanıyor.” diye konuştu.

Şenol da Başkan Arı’yı evlerinde görmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, yapılan sürprizden dolayı da çok mutlu olduğunu söyledi.