Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Acıgöl Kaymakamı Salih Kaya, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclisi üyeleri Metin Viral ve Fatih Tekeç, İlçe Jandarma Komutanı Eftal Kaplan ile birlikte Karapınar Belediyesini ve kasabada bulunan Şeyh-Ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur'an Kursunu ziyaret etti.

Vali Becel, Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kız ve Erkek Kur'an kurslarında Kur'an ve Hafızlık eğitimi alan çocuklara başarılar diledi.

Belediye önünde çiçek takdim edilerek karşılanan Vali Becel ve beraberindeki heyete belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktaran Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "Nevşehir Valimiz İnci Sezer Becel'e Belediyemiz ve Kur’an Kursumuza yapmış olduğu nazik ziyaret için teşekkür ederim. Ziyarette bizlere eşlik eden Acıgöl Kaymakamımız Salih Kaya'ya, İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç'e, Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru'ya, İl Genel Meclis Üyelerimiz Metin Viral ve Fatih Tekeç'e İlçe Jandarma Komutanımız Eftal Kaplan'a teşekkür ederim. Söz konusu ziyarette kasabamızda yaptığımız çalışmalardan, yatırımlarımızdan ve Kur'an kursumuz hakkında bilgi verip, kurs öğrencilerimizle sohbet ettik." ifadelerinde bulundu.