Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu ve Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, seçimlerde güven tazeleyerek yeniden seçilen NTB Başkanı İbrahim Salaş’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette birlik ve beraberliğe vurgu yapan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; "Belediye başkanlarımızla birlikte bugün ticaret borsamızın hem kıymetli başkanına, hem meclis başkanımıza yeniden seçilen yönetim kurulu üyesi kardeşlerimize hayırlı olsun ziyaretine gelmiş bulunuyoruz.

Her şeyden önce birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde nasıl katkı sağlarız mantığı içerisinde, hemşehrilerimizin yararına olacak her konuda, bizlerde üzerimize ne düşüyorsa ne gerekse yanındayız. Her zaman yardımcı oluruz. Köylerimizi, beldelerimizi, ilçelerimizi ve şehrimizi seviyoruz. Hizmet edenleri her zaman takdir ediyoruz. Mevlam mahcup etmesin. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

SALAŞ: “UYUM İÇERİSİNDE CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ”

Ziyaretçilerini makamında ağırlayan NTB Başkanı İbrahim Salaş da oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten dolayı mutluluk ve memnuniyetini ifade ederek, konuklarına gösterdikleri iyi dilek ve temennileri için ayrı ayrı teşekkürlerini sundu.

NTB Başkanı İbrahim Salaş, uyum içerisinde canla başla çalıştıklarını ifade ederek, “Geçmişte sizlerle uyum içerisinde yaptığımız bu şehrin ekonomisine, tarımına, ticaretine, standardına katkı vermek için Allah rızası için canla başla çalışıyoruz. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Allah birliğimizi dirliğimizi bozdurmasın. Rabbim güzel görevler yapmayı nasip eylesin” diye konuştu.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Salaş, "Birlikte gelmeniz de Nevşehir’in birliktelik kültürü ve samimiyetiniz açısından her zaman kıymetli” diye konuştu.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.