Belediye Başkanı Savran, makamında çeşitli STK, siyasi parti, spor kulübü ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.

Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı kendisine gösterilen teveccühe eden ve tüm Nevşehirlilerin desteğine ve güvenine layık olabilmek için çalışacağını ifade eden Savran, “Bu şehir için yapılacak tüm güzel ve iyi işlerde elimizi taşın altına koyacağız. Gecemizi gündüzümüze katarak bu kadim şehrin insanlarına hizmet edeceğiz” dedi.

“AK PARTİ MERKEZ İLÇE HEYETİNDEN ZİYARET”

Başkan Savran, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini başkanlık makamında konuk etti.

Ziyarette Merkez İlçe Başkanı Yiğitarslan, Başkan Savran’ı yeni görevinden dolayı tebrik ederek başarı diledi.

Savran ise AK Parti teşkilatları olarak büyük bir aile olduklarını belirterek bu ailenin her bir ferdinin bu şehre hizmet için seferber olduğunu söyledi.

Yiğitarslan ve beraberindeki parti yöneticilerine teşekkür eden Savran, önümüzdeki dönemde hep birlikte Nevşehir için güzel çalışmalara imza atacaklarını vurguladı.

“KADIN VOLEYBOLCULARA BAŞARI DİLEDİ”

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Nevşehir Belediyespor teknik heyet ve oyuncuları da Savran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Antrenör Yücel Sevindi ve oyuncularla bir süre sohbet eden Başkan Savran, Gaziantep deplasmanı öncesinde teknik heyet ve oyunculara başarı diledi.

Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı olarak hedeflerinin Sultanlar Ligi olduğunu ifade eden Savran, “Ben teknik ekip ve oyuncularımıza inanıyor ve güveniyorum. Eminim ki sezon sonunda hedeflerine ulaşarak bize Sultanlar Ligi mutluluğunu yaşatacaklar” diye konuştu.

“ACİL SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR”

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Naim Biçkin ve beraberindeki heyet, 112 acil çağrı numarasının farkındalığını arttırmaya yönelik olarak her yıl şubat ayının 11’inde kutlanan 112 Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Savran’ı ziyaret etti.

Ziyarette Savran’a 112 Çağrı Merkezi’nin çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Biçkin, yeni görevinden dolayı kendisini kutlayarak başarılar diledi.

Başkan Savran da acil sağlık hizmetlerinin sunumunda büyük fedakarlıklarla çalışarak yaşam kurtarmayı ilke edinmiş bütün 112 Acil Sağlık Hizmetleri personellerinin günlerini kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

“KÜN REKTÖRÜ KARASAR VE HİZMET-İŞ SENDİKASI SAVRAN’I TEBRİK ETTİ”

Başkan Savran’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunanlar arasında Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Hak-İş konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı Fatih Mutlu ve belediye sendika temsilcileri de vardı.