TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ile Başkanlar Konseyi üyesi Gazeteciler Cemiyeti Başkanlarının da hazır bulunduğu Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Kurulu Düzce’de yapıldı.

Genel kurulda TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Bayram Ekici, Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Yönetim Kuruluna seçildi.

Düzce Belediyesi’nin sponsorluğunda ve Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Kuruluna TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldı.

Anadolu medyasının içinde bulunduğu sıkıntılar ve çözüm önerileri de ele alındığı genel kurulda daha sonra Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Yönetim ve Denetim Kurulu üye seçimleri yapıldı.

Basın Vakfı Yönetim Kurulu Yılmaz Karaca, Bayram Ekici, Cafer Esendemir, Levent Altun, Erol Tayman, Derya Akbıyık, Kemal Önder Demirkollu, Mehmet Işık, Kemal Soylu ve Şahin Özer isimlerinden oluştu.

Yönetim Kurulu yedek üyelikleri de Okan Çalışkan, Avni Gelendost, Birkan Demirci, Seyfettin Ayakyay, Ferdi Uzun, Habibe Tilki Uzel, Bahar Kaymakçı Erdoğan, Ahmet Ün, Hakan Sezerer ve Doğan Bostancı’dan oluştu.

Vakfın denetim kurulu üyeliklerine Şafak Erel, Hikmet Kurada ve Bülent Özyazıcı seçildi.

Denetim kurulu yedek üyelikleri de NGC Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Korkmazer, Davut Uyar ve Hakan Gökkaya’dan oluştu.