Nevşehir basınının lider ve referans gazetesi Kapadokya Muşkara Haber Gazetesi, 11 yaşına girdi.

NEVŞEHİR 11 YILDIR MUŞKARA OKUYOR

Simtel Ofset Matbaacılık Ltd. Şti. bünyesinde 28 Mayıs 2010 yılında başladığı yayın hayatına devam eden Kapadokya Muşkara Haber Gazetesi, 11 yılını başarılarla doldurdu.

Yayın hayatına başladığı günden itibaren okuyucunun takdirini toplayan Muşkara Gazetesi, basın ahlakına uygun haber anlayışıyla yayın hayatına devam ediyor.

Muşkara Gazetesi sahibi Bayram ve Tevfik Ekici kardeşler, gazetenin kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Muşkara Gazetesi’nin yayın hayatına başladığı 28 Mayıs 2010’dan bu yana yenilikçi, öncü, cesur ve çok sesli kimliği ile Nevşehir’deki gazetecilik anlayışına farklı bir bakış açısı getirdiğini söyledi.

ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR

Tüm çalışanlarına teşekkür eden Ekici kardeşler, Muşkara Gazetesi’nin Nevşehir’in tartışmasız en iyi gazetesi olarak zirvedeki yerini koruduğunu vurgulayarak, “Deneyimli kadrosu ile Nevşehir’in nabzını tutan Muşkara Gazetesi, toplumu ilgilendiren konuları gündeme taşıyarak, tarafsız ve bağımsız bir yaklaşımla kamuoyunu bilgilendirip, her yaştan insana hitap ediyor. Bizi Nevşehir’in en iyi gazetesi yapan tüm okurlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ekici kardeşler, okurlarına www.muskarahaber.com adresinden de Nevşehir’de yaşanan gelişmelerin anbean takip edilebileceğini hatırlattı.