Kurban Bayramı dolayısıyla İHH’ya bağışlanan ve dünyanın dört bir tarafındaki mazlum ve mağdurlara ulaştırılan kurban hisseleri Nevşehir’de de dağıtıldı.

İHH’nın Nevşehir binasında bir araya gelen gönüllüler, sorumluluklarına tahsis edilen mahallelerde ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalarak, kurban hisselerini ulaştırdı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nden Sümer Mahallesi’ne, 350 Evler’den 2000 Evler Mahallesi’ne kadar tespiti yapılan Nevşehir nüfusuna kayıtlı, dar gelirli ailelere ulaştırılan kurban hisselerinin teslimi yapıldı.

Hayırseverlerin bağış ve destekleriyle yıl boyunca Nevşehir ili genelinde dar gelirli ve yetim ailelerin ihtiyaç duyduğu eşya, gıda, eğitim desteği gibi çeşitli konularda yardımları ulaştıran Nevşehir İHH, kurban bayramı dolayısıyla da yüzleri güldürdü.

Yıl boyunca gönüllülük esasıyla yardım faaliyetlerine destek veren İHH yardım elçileri, “İyilik her zaman her yerde” sloganıyla il merkezi başta olmak üzere, ilçe, belde ve köylerde iyilik seferberliğini sürdürüyor.

İHH Nevşehir İYD Başkanı Baki Öncel, Kurban Bayramı dolayısıyla vekalet yoluyla kurban bağışında bulunan tüm hayırseverlere teşekkür etti.