Ayhanlar İlkokulu, Ayhanlar Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Avanos Anadolu Lisesi ve Halk Eğitimi Merkezini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğrenci öğretmen ve kursiyerlerle bir araya geldi.

Ayhanlar İlkokulunda fırtınadan zarar gören çatıyı ve okul binasını inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, okul idaresinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Demir, okul çatısının tamamlandığını, kalan eksiklerin de giderilerek okulun önümüzdeki hafta eğitim öğretime hazır olacağını belirtti.

Ayhanlar Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Avanos Anadolu Lisesinde sınıf ziyaretleri gerçekleştiren Demir, öğrencilerle sohbet ettikten sonra Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda yeni açılan kütüphanede incelemede bulundu.

Son olarak Avanos Halk Eğitimi Merkezini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, atölyelerde incelemelerde bulunarak kursiyerlerle yapılan çalışmalar hakkında konuştu.

İl Müdürü Demir’den Avanos Kaymakamı Olgun Öner'e ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Avanos Kaymakamı Olgun Öner'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Avanos’un eğitim öğretim faaliyetlerinin genel durumu, yapılacak eğitim çalışmaları, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında konuşuldu.

Demir, Kaymakam Öner'e eğitim öğretime desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Öner, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’e teşekkür etti.