Alemdar İmam Hatipliler Derneği tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen buluşmada mezunlar hasret giderecek.

Nevşehir’de 1975’ten bu yana 47 yıldır mezun veren İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensupları 13’üncü kez bir araya gelecek.

Tüm öğrencileri, mezunları ve kendisini bu camianın içinden hisseden tüm herkesi geleneksel buluşmaya davet eden Alemdar İmam Hatipliler Derneği Başkanı Mehmet Kahraman,” “Dünyayı etkisine alan Covid19 salgını nedeniyle 2 yıl ara verme zorunda kaldığımız buluşma programımıza bu yıl büyük bir heyecan ve coşkuyla hazırlanıyoruz. Alanda yer alacak bay ve bayan misafirlerimize ilahiler/marşlar dinleteceğiz, sunularımız olacak, program sonunda da yemek ikramında bulunacağız. Türkiye genelinde İmam Hatip Liseleri bu yıl eğitim, spor, teknoloji ve benzeri alanlarında çok büyük başarılara imza attılar. Bu yıl, liselere giriş sınavında 12 öğrencimiz 500 tam puan almıştır. Yüksek öğretim kurumları sınavlarında ise ilk 100’de 57 öğrencimiz yer almıştır. Nevşehir özelinde ise, Türkiye geneli ilk 5 bin sıralamasına 20 öğrencimiz dahil olarak, her geçen yıl Nevşehir'deki eğitimdeki başarısını üst seviyelere çıkarmayı başarmışlardır. Bu sebeple, Pazar günü yapılacak programımızda başarılı bu öğrencilerimize derneğimiz tarafından başarı plaketi ve başarı ödülü verilecek. Tüm öğrenci, öğretmen ve ailelerini tekrar tebrik ediyoruz.”