İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Kavak-Bahçeli arasındaki 3 bin 200 metre uzunluğundaki yolun uygunluğuna göre bazı yerlerde 8 metre, bazı yerlerde 9 metre genişliğini bulan Bütümlü Sıcak Asfalt (BSK) kaplama çalışması yapılıyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ve Genel Sekreter Yardımcısı Gökhan Germiyan yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Genel Sekreter Kamil Duru ve Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı yapılan çalışmalar hakkında teknik personel tarafından bilgilendirildi.

Genel Sekreter Duru; "Sıcak asfalt çalışmamız süratle devam ediyoruz. Kavak ve Bahçeli istikametinde gidiş- geliş yapan tüm vatandaşlarımızın ulaşım güvenliği ve konforu açısından büyük önemi olan ‘Kavak-Bahçeli Arası Sıcak Asfalt Kaplama’ işimiz bitirildiğinde büyük fayda sağlayacaktır." dedi.

Akabinde Güvercinlik köyüne geçen Genel Sekreter Duru ve Genel Sekreter Yardımcısı Germiyan Güvercinlik köyünde asfalt yapılacak yolları inceledi.