AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Acıgöl ve Hacıbektaş ilçelerine doğalgaz getirilmesi ile ilgili düzenlenen istişare toplantısı sonrası bu kış Acıgöl ve Hacıbektaş’ın doğalgaza kavuşacağını söyledi.

Acıgöl ve Hacıbektaş ilçelerine doğalgaz getirilmesi ile ilgili düzenlenen istişare toplantısına AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Acıgöl İlçe Başkanı Rafet Yiğittekin, Enerya Kapadokyagaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın ile Enerya Kapadokyagaz Dağıtım A.Ş. İşletme Müdürü Özenç Gezgin katıldı.

AK Parti İl Başkanı Kemikkıran, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Rekorlar ilçemiz Acıgöl, sevgi ve barış ilçemiz Hacıbektaş dahil bu kış merkez ilçemizle birlikte tüm ilçelerimiz ve 8 beldemiz doğalgaz konforuna AK Teşkilatlarla kavuşmuştur.

Doğal güzelliklerle bezenmiş Nevşehir’imiz, doğalgaz konforuyla ve sağlığıyla baştan sona yaşanabilir bir şehirdir.

Nevşehir, yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Sevdamız Nevşehir için gece gündüz demeden çalışan, gayret gösteren, emek veren herkesten Allah razı olsun. Hemşehrilerimizin destekleri, duaları; bizlerin de gayretleriyle 2023’te de kazanan Nevşehir, kazanan Türkiye olacak.

Nevşehir’imize desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’e, Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz’e, Milletvekilimiz Sayın Yücel Menekşe’ye, Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Savran’a, Acıgöl Belediye Başkanımız Sayın Ercan Ertaş’a ve Enerya Kapadokyagaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın’a teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.