Nevşehir’deki lösemili ailelerin yanlarında olan, onlara moral ve motivasyon sağlamak için etkinlik gerçekleştiren LÖSEV, ailelerin ve çocukların eğlenmesi için halk oyunları gösterisi sundu.

Etkinlikte gönüllerince eğlenen katılımcılar daha sonra iyilik tırından kuru gıda, temizlik malzemesi, kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklardan ücretsiz faydalandı.

Kendisinin de daha önce hastalıkla mücadele ettiğini ve sağlığına kavuştuğunu anlatan LÖSEV Kayseri İrtibat Ofisi idari işler sorumlusu Nihat Karadeniz, “2014 yılında benim lösemi ile mücadelem başladı. LÖSEV seminerine katıldım. Seminerden sonra bana orada bu hastalıkla mücadele konusunda bilgi verdiler. Beni birçok iyileşmiş gençle tanıştırdılar. O dönemde cevaplayamadığım kendi içerimde sorular vardı. İyileşebilecek miyim, iyileştikten sonra normal hayatıma dönebilecek miyim gibi sorularım vardı. LÖSEV ile tanıştıktan sonra birçok iyileşmiş gençle tanıştım. O dönemler bana çok destek oldular. Tedavim bittikten sonrada LÖSEV’e çalışmaya başladım.” dedi.

Karadeniz, lösemili hiç kimseyi yalnız bırakmadıklarını da sözlerine ekledi.