Son dönemde MDF fiyatlarının ciddi manada artışı dolayısıyla mobilya imalatında da bazı sıkıntılar yaşandığını dile getiren iş insanı Mustafa Korkmaz, bu sürecin önümüzdeki aylarda atlatılacağına inandığını ifade ediyor. 

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneğinin (NESİAD) tamamen genç iş insanlarından oluşmasının mutluluk verici olduğuna dikkat çeken iş insanı Mustafa Korkmaz, "1998 doğumluyum. Saray Mobilya firmamız 1996 yılında kuruldu. 2015 yılından bu yana firmamızda görev yapıyorum. Mobilya imalatı yapıyoruz. Mobilya fiyatlarında çok aşırı bir artış var. Ekonomik olarak insanların alım gücü de buna bağlı olarak düşmüş durumda. MDF fiyatları da müthiş derece de arttı. Bu nedenle mobilya imalatında sıkıntılar yaşıyoruz. Sektörde çok ciddi manada hammadde sıkıntısı da yaşıyoruz. Pandemi sürecinde imalatçı olduğumuz için biz çalışmalarımızı sürdürdük. Tabi ki bizi de etkiledi bu süreç ancak biz üretimimize devam ettik. 

NESİAD'ın çalışmalarından son derece memnunuz. Başkanımız Mustafa Ertaş çalışmalarıyla göz dolduruyor. Bizlerde kendisine elimizden geldiği kadarıyla destek olmaya gayret ediyoruz. Derneğimiz tamamen genç iş insanlarından oluşuyor. Bu da oldukça mutluluk verici" açıklamalarında bulundu.