Nevşehir Kadın Derneği Başkanı ve Ankara Dünya İşitme Engelliler Federasyonu Genel Başkan Danışmanı olan Makbule Atlı Marmara İşitme Engelliler Derneğine ev sahipliği yaparak Marmara İşitme Engelliler Derneği üyeleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Daha sonra Marmara İşitme Engelliler Derneği üyeleri Hacıbektaş-ı Veli Türbesini ziyaret ederek Kapadokya bölgesini gezdiler.

NEVKAD Başkanı Makbule Atlı, Sivil Toplum Kuruluşları platformu toplantılarına katıldığını Türkiye´nin her ilinde proje yürüteceklerini belirtti.

Atlı; “Sivil toplumlar arasında iletişim ve işbirliği, toplumun yararına yapılan çalışmalara destek vermek, kültürel kimliğimizin, öz değerlerimizin genlerimiz tarafından yaşanması ve yaşatılması öz değerlerimizin ulusal ve uluslararası platformda tanıtılması için çalışmalar yapmak, proje çalışmalarına önem ve ağırlık vermek toplumun her kesimine de eğitim programları ile sosyo kültürel etkinliklere önem verilmelidir. Yerel merkezlerde kadınların ve gençlerin siyasete katılımlarını sağlayan projeler yapılarak Avrupa Birliği projelerinin yapılmasına önem verilmelidir” dedi.

Türkiye´nin Tek Devlet, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan olduğunu belirterek 2001 yılından beri sosyal çalışmaları ve siyası çalışmaları yapmakta aynı zamanda projeleri yürütmekte olduğunu söyleyen Makbule Atlı projeleri Ankara´da meclise taşımak için 24 Haziran 2018 seçimlerinde AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı olduğunu belirtti.