Nevşehir İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından yapılan “Türkiye'nin ilk 1000 ihracatçısı 2021 Araştırması” sonuçları açıklandı.

Araştırma sonuçlarına göre, Nevşehir firması NEVSAC Metal Sanayi İnşaat Nakliye ve Tic. Ltd. Şti. sıralamaya ilk defa 876. sıradan girerek Türkiye’nin ilk 1000 ihracatçısı listesinde yer aldı.

Nevşehir İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Yusuf Şahin, Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde sanayi boruları ve profil üretimi ile ülkemizde demir-çelik sektörünün önde gelen firmalarından birisi olmayı başaran NEVSAC Metal firmasının daha önce de İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında 279. sırada yer aldığını, bu defa ise Türkiye’nin ilk 1000 ihracatçısı sıralamasına 876. sıradan girerek Nevşehir’e bir kez daha büyük gurur yaşattığını belirterek, NEVSAC firmasını başarılarından dolayı tebrik etti.

Şahin, "NEVSAC Metal Sanayi İnşaat Nakliye ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Öbekli’nin şahsında, şirket yöneticileri ve tüm çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.