Kararnameye göre, Nevşehir'e 2 Vali Yardımcısı ve 2 Kaymakam atanırken Ali Loğoğlu Nevşehir İl Emniyet Müdürü olarak asaleten atandı.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan, hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 422 Mülki İdare Hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin yeni görev yerleri liyakat ve kıdemleri esas alınarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile atandı.

Kararnameye göre; Mersin Mezitli Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ve Eskişehir Alpu Kaymakamı Kübra Karaalioğlu Nevşehir Vali Yardımcılığına atanırken Şanlıurfa Ceylanpınar Kaymakamı Cüneyt Caner Ürgüp Kaymakamlığına, Isparta Şarkikaraağaç Kaymakamı Erkan Adıbelli de Kozaklı Kaymakamlığına atandı.

Nevşehir Vali Yardımcısı Osman Güven ise Nevşehir Valiliği Hukuk Müşavirliğine atandı.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ LOĞOĞLU ASLATEN ATANDI

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü görevini vekaleten yürütmekte olan Polis Başmüfettişi Ali Loğoğlu, kararname ile Nevşehir İl Emniyet Müdürü olarak asaleten atandı.

Kararname ile Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı İzmir Çeşme Kaymakamlığına, Derinkuyu Kaymakamı Muhammed Yılmaz Ordu Gürgentepe Kaymakamlığına, Gülşehir Kaymakamı Şeyma Polat Balak ise Aksaray Vali Yardımcılığına atandı.