DERİNKUYU'DAN BAŞLADILAR

CHP Genel Merkezi'nin görevlendirmesiyle salı gününe kadar Nevşehir'de kent merkezi, ilçe, belde, kasaba ve köylerde toplumun tüm kesimleriyle buluşacak olan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ve Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, çalışmalarına Derinkuyu’dan başladı. Türkiye'nin 81 ilinde CHP Milletvekilleri ve örgütlerinin 7 Haziran'a kadar sürecek çalışmaları kapsamında Nevşehir'e gelen Barut ve Sarıaslan'a CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Derinkuyu İlçe Başkanı Taner İnce, parti yöneticileri ve üyeleri eşlik etti.

"SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ"

CHP heyeti, Nevşehir'de 7 Haziran'a dek 3 gün boyunca vatandaşlar, çiftçiler, esnaflar, öğrenci, işçi, emekliler, sanayiciler, yetiştiriciler, turizmciler, iş insanları ve toplumun tüm kesimleriyle buluşacak.

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "Tarihin, medeniyetlerin, sevginin beşiği Nevşehir'de olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kapadokya'nın başkentinde, Hacı Bektaşi Veli'nin yurdunda bulunmanın sevinciyle doluyuz. Ne yazık ki ülkemiz gibi Nevşehir'in de yüzü gülmüyor. Tarımın, turizmin ve ticaretin yani 3T'nin anlam bulduğu bu topraklarda çiftçisinden esnafına, turizmcisinden iş insanına, öğrencisinden işçisine, memurundan emeklisine kimse halinden memnun değil. Kentimizin ve insanların çok fazla sorunu var. Sorunların çözümü için var gücümüzle gerçekçi projeler ışığında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AKP'nin 20 yılda ülkemizi ve Nevşehir'imizi getirdiği yerden kurtarmak için gayret ediyoruz" dedi.

"HERKESLE BULUŞACAĞIZ"

İttifak ortaklarıyla birlikte halkın iktidarı için durmaksızın çalıştıklarını belirten CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan ise, "Bu hafta boyunca ittifak ortaklarımızla birlikte iktidara yürüyen CHP'nin tüm milletvekilleri ve kadroları Türkiye'nin dört bir yanında illerden ilçelere, beldelerden köylere her yerde halkımızla buluşuyor. Sorunları dinliyor, talepleri not alıyor, iktidar yürüyüşümüze destek istiyor. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla biz de salı gününe dek Nevşehir'imizi karış karış gezip halkımızın dertleriyle dertleneceğiz. Onlarla çok yakın temaslarda bulunup sanayiciden çiftçiye, esnafımızdan turizmcimize herkesle, toplumun bütün kesimleriyle bir araya geleceğiz" diye konuştu.

"RAPOR HAZIRLAYACAĞIZ"

Nevşehir'de yapılacak çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi sunan ve ayrıntıları dile getiren CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez de "Bu çalışmalarda her sorunu, talebi, öneri ve isteği raporlaştıracağız. Bu raporumuzu Genel Başkanımıza sunacağız. Halkın iktidarında bu rapor bizim rehberimiz olacak. Niçin? Bu raporda yazılan her sorunu halkın iktidarında çözmüş olarak sizlerin karşısına yeniden çıkacağız. Yaşanabilir, üreten ve huzurlu bir Nevşehir ve Türkiye'ye hep birlikte kavuşacağız" şeklinde konuştu.