Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç başkanlığında toplanan İl Genel Meclisinin 17.11.2022 tarihli toplantısında tüm üyelerin oy birliği ile kabul edilen 2023 yılı bütçesi son toplantısına Genel Sekreter Kamil Duru, genel sekreter yardımcıları ve İdare müdürleri katıldı.

İl Genel Meclis Başkanı Dinç, açılış konuşmasında, “Genel Sekreterimiz Kamil Duru ve ekibine teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden beri İlimizi kalkındırmak adına el birliği ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Şehrimize yapacağımız hizmetleri arttırmak amacıyla 2023 yılında idaremiz bütçesini plan ve bütçe komisyonumuzda tüm birimlerimizle görüşerek ortak karar aldık. İlimize ve bütün hemşerilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Duru da,  “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da İl Genel Meclisimizin İdaremize vermiş olduğu bütçeyi en iyi şekilde kullandık. İnşallah 2023 yılı bütçesiyle, geçtiğimiz yıllarda planlayıp gerçekleştiremediğimiz yerler başta olmak üzere şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmetlerimizi gerçekleştirmek için onaylanan 2023 yılı bütçesi nedeniyle başta İl Genel Meclisi Başkanımız olmak üzere tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.