Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, Meclis Başkanı Kemal Öğütlü, Nevşehir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pınarbaşı, NTSO Meclis Üyeleri, Meslek Komiteleri Başkanları, Disiplin Kurulu Üyeleri, Genç ve Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri, Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Üyeleri ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, Nevşehir ekonomisi ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası hakkında bilgilendirmeler yaparak, odanın faaliyetleri ve projeleri hakkında paylaşımlarda bulundu.

Toplantının devamında ise ülke ve Nevşehir ekonomisi hakkında istişarelerde bulunuldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener misafirperverliklerinden ötürü Mehmet Arif Parmaksız nezdinde NTSO, NTB ve ÜTSO meclis üyelerine teşekkür etti.