Gençlik ve Spor Bakanlığı, KYK Yurtları ve Nevşehir Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile açılan el sanatları sergisi ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle birlikte büyük beğeni topladı.

Birbirinden değerli ahşap yakma tekniği ile yapılan resim sanatı ve el emeği göz nuru takılardan oluşan sergide kursa katılan öğrenciler el becerilerini sergileme imkanı buldu.

Halk Eğitimi Merkezi takı ve el sanatları öğretmeni Tuba Tümay sergi ile alakalı şunları söyledi: “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı, KYK Yurtları ve Nevşehir Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile birlikte sergimizi bugün açmış bulunuyoruz. Halkımızın öğrencilerimiz tarafından yapılan ürünlere yoğun ilgisini görmek bizleri mutlu etti. Bu tür sergiler yeteneği olan diğer öğrencilere örnek olmakta. Bu sayede kurslarımıza katılan öğrenci sayısını artırmaktayız. Kursiyerlerimizin birbirinden güzel çalışmalarını sergilemek hepimize ayrı bir gurur veriyor. Sergimiz cuma akşamına kadar açık olacak. Tüm vatandaşlarımızı sergimize bekliyorum” dedi.

Sergi Cuma akşamına kadar açık kalacak.