Çalıştaya SGK Strateji Geliştirme Başkanı Eşref Başkan, Politika Geliştirme Daire Başkanı Mustafa Çetinkaya, Başkanlık Şube Müdürleri ve mali hizmetler uzmanları ile çevre illerin SGK İl Müdürlüğü personeli katıldı.

Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Baltacı; “Bu tip çalıştay ve eğitimlerin gerek mevzuat gerekse kurumun geliştirmiş olduğu program ve uygulamaların kullanımı konusunda çalışanlar açısından oldukça faydalı olduğunu belirterek, Nevşehir’de yapılan bu programda bizlere ev sahipliği yapma fırsatı veren Sayın Başkanıma teşekkür ediyor çevre illerden gelen katılımcılara çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

Strateji Geliştirme Başkanı Eşref Başkan, personelin mali mevzuat, uygulamaların tanınması, iş ve işlemlerin pratik ve akılda kalıcı olarak öğrenilmesi amacıyla yapılan çalıştayın ilkinin Nevşehir’de yapıldığını belirterek bu programın hazırlanması aşamasında Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün vermiş olduğu katkıdan dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

Strateji Geliştirme Başkanı Eşref Başkan, etkili ve oldukça verimli geçen programa çevre illerden gelen katılımcılara eğitime göstermiş oldukları ilgi ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Başkan, gerek ev sahibi Nevşehir İl Müdürü Mehmet Baltacı gerekse il müdürlüğü personelinin samimi ve içten ev sahipliğinin kendisini ve konukları oldukça mutlu ettiğini belirterek, “Bu çalıştaya katkısı olan herkese teşekkür ederim.” dedi.