NEVÜ Rektörlük makamında gerçekleştirilen “Gençlik Ofisi Kültür, Sanat, Spor, Eğitim İşbirliği Protokolü”  imza töreni, NEVÜ Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve Nevşehir Gençlik Merkezi Müdürü Duygu Yüzer’in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Hazırlanan işbirliği protokolüne Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile birlikte imza atan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, öğrenciler ile Üniversite akademik ve idari personelinin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi; bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yanı sıra gençlerin yükseköğrenimleri sürecinde almış oldukları eğitimle birlikte kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlanması yönünde iş birliğinin arttırılması ve desteklenmesi amaçlayan protokolün hayırlı olmasını diledi. 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında gerçekleştirilecek gönüllülük başta olmak üzere proje ve faaliyetlerin, etkinlik ve verimliliğinin artırılması, genç ofis açılması ve yapılacak iş birliğine ait usul ve esasları kapsayan işbirliği protokolünde; “Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Yükümlülükleri”, “Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin Yükümlülükleri” ve “Ortak Yükümlülükler” yer alıyor.