Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından bir süre önce NEVÜ  önündeki İlhan Varank Caddesi’nde başlatılan altyapı yenileme çalışmaları tamamlandı.

İçme suyu altyapısı yenilenerek yağmur suyu hatları döşenen cadde de Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince üstyapı çalışmalarına başlandı.

Sıcak asfalt öncesi PMT seriminin gerçekleştirildiği yolda incelemelerde bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, birkaç gün içerisinde çalışmaların tamamlanması planlanan yolun yeniden trafiğe açılacağını söyledi.

Savran, “Bu yolun bitirme tarihini 12 Eylül olarak planlamıştık ancak planlanan tarihten bir hafta önce tamamlayacağız inşallah. Bunun yanında 2000 Evler Mahallesi TOKİ konutlarında çalışmalarımız devam ediyor. Burada da altyapı yenileme işimizi bitirdik ve ekiplerimiz sıcak asfalt serimi öncesinde bordür çekimi yapıyor. Buradaki sıcak asfalt çalışmamızı da okullar açılmadan önce bitirmeyi planlıyoruz. Tüm çalışma sahalarımızda ekiplerimiz büyük bir gayretle işlerini yürütüyor. Bizlerde sürekli sahada onlarla birlikteyiz ve çalışmaları takip ediyoruz.” dedi.