Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Mehmet Havalı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

NTB Meclis Başkanı Mehmet Havalı’nın da yer aldığı ziyarette, NTSO Başkanı Mehmet Arif Parmaksız ve beraberindeki heyet geçtiğimiz günlerde NTB Başkanlığı görevine seçilen İbrahim Salaş ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, başarı temennisinde bulundu.

Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’nın görev ve misyonlarının farklı olmasına rağmen ortak payda ve gayelerinin her zaman Nevşehir olduğuna işaret eden Parmaksız, marka şehir Nevşehir olgusunun arkasında yatan gerçeğin Nevşehirlilik ruhu olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren NTB Başkanı İbrahim Salaş ise; "Bir ve beraber olarak ilimize hizmet etmek için tüm gücümüzle çalışacağız” diyerek NTSO Başkanı Parmaksız, Meclis Başkanı Öbekli ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.