Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Kapadokya Üniversitesi’nde eğitimlerini sürdürecek olan öğrencilerin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlara yerleşmeye başlamasıyla İl Müdürü Muhsin Özdemir, beraberinde yurt müdürleri ile birlikte öğrencileri ve aileleri ziyaret etti.

Yurt kayıtları için işlem yapan öğrencilerle ve aileleriyle sohbet eden Özdemir, farklı illerden gelerek çocuklarını yurtlara teslim eden ailelere müsterih olmalarını, her bir çocuğa kendi evlatları gibi sahip çıkacaklarından şüphelerinin olmamasını istedi.

Özdemir, yurtların kalite standartlarına uygun şekilde hazırlandığını, yemekhane ve sosyal tesisler ile öğrencilere en iyi şekilde hizmet edeceklerini, öğrencilerimizin eğitim hayatlarını sürdürmek için konaklama ile ilgili her türlü ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt ücretlerinin bu sene de aynı fiyatta olacağını ve beslenme yardımının aylık 1800 liraya çıkarıldığı müjdesini hatırlatan Özdemir, 2022 - 2023 eğitim - öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek öğrencilere başarı diledi.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tüm yurtların girişlerinde oluşturulan noktalarda öğrenciler karşılanarak yurt hizmetleri hakkında bilgi veriliyor.

Veliler ve öğrencilerin sıcak karşılamadan dolayı duydukları memnuniyet yüzlerine yansıyor.