İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince köylerde meydana gelen içme suyu elektrik arızalarına müdahale edilerek arızalar giderilip köylere yeniden içme suyu verildi.

Bu Kapsamda Avanos’a bağlı Üçkuyu ve Cazibeli, Hacıbektaş’a bağlı Başköy ve Aşağıbarak, merkeze bağlı Boğaz ve Çardak, Ürgüp’e bağlı Akçaören, Gülşehir’e bağlı Gümüşkent, Ovaören ve Hacıhalilli köylerinde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderildi.

Ayrıca köylerde altyapı ve kanalizasyon çalışmaları yapan ekiplerce merkeze bağlı Boğaz, Acıgöl’e bağlı Tepeköy ve Derinkuyu’ya bağlı Özlüce köylerinde hanelerin tıkalı kanalizasyonları açılarak sorun giderildi.

Ürgüp’e bağlı Ulaşlı köyünde kanalizasyon hattı yenileme çalışması gerçekleştiren ekipler, yine Ürgüp’e bağlı Bahçeli köyünde selden dolayı tıkanan kanalizasyon hattının arızasını da giderdi.

Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı ekiplerce ise Derinkuyu’ya bağlı Güneyce köyünde yol yapım çalışması ve Hacıbektaş’a bağlı Sadık köyünde yol kumlama çalışması yapıldı.