Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin'in yanı sıra çok sayıda pazarcı esnafının katıldığı genel kurulda Başkan Selim Özmen tek liste ile üçüncü döneme talip oldu. 

Divan başkanlığına Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı'nın seçilmesinin ardından Saygı duruşuna geçildi ve İstiklal Marşı okundu.

Odanın son 4 yıllık yönetim, denetim ve diğer raporlarının ibraza sunulmasının ardından Başkan Selim Özmen, genel kurula katılan ve kendisine destek veren tüm pazarcı esnaflarına teşekkür etti. 

Konuşmanın ardından Başkan Özmen, Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı'na bir teşekkür plaketi takdim etti. Daha sonra meslekte 40 yılını doldurmuş olan esnaflara teşekkür plaketleri genel kurula katılan protokol tarafından sunuldu.

Selim Özmen başkanlığındaki yeni Pazarcılar Odası yönetiminde Cengiz Ölmez, Mustafa Düz, Erhan Arslan, Fikret Çavdar, Vedat İnan ve Hazım Topuz isimleri yer aldı.