YKS’de Türkiye 192’ncisi, İmam Hatipliler arasında Türkiye 1’incisi olma başarısı gösteren Osman Nuri Ak'ı makamında ağırlayarak tebrik eden NTB Başkanı İbrahim Salaş, Ak’ın elde ettiği başarı nedeniyle gururlandıklarını söyledi.

Osman Nuri Ak'ı, ailesini, öğretmenlerini ve okul yönetimini tebrik eden NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, öğrencinin gelecek yaşamında başarılarının devamını diledi.

Başkan Salaş, “YKS’de elde ettiği derecesiyle bizi ve ilimizi gururlandıran Osman Nuri Ak kardeşimizin bu başarısı nedeniyle kendisini tebrik ediyorum. Gerçekten herkesin ulaşmak istediği ama herkese nasip olmayan bir başarıyı kendisi yakaladı. Çalıştı, azmetti ve bu gururu hepimize yaşattı. Nevşehirli gencimiz üniversite sınavında aldığı başarı ile Türkiye’nin en iyi okullarından birisinde eğitim alarak, mezun olduğunda da hem ülkemize hem de ilimize çok başarılı işler çıkaracağından, faydalı işler çıkaracağından eminim. Ben kendisine bugüne kadar eğitim veren öğretmenlerine ve kendisini yetiştiren ailesine teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Osman Nuri Ak, Başkan Salaş’a kabulü için teşekkür ederek, “Çok çalıştım azmettim ve YKS'de Türkiye derecesi elde ettim. Bu nedenle beni misafir ederek tebrik eden NTB Başkanımız Sayın İbrahim Salaş’a çok teşekkür ediyorum. Biz öğrencilerin motivasyonu adına çok önemli. ” diye konuştu.

Baba Ahmet Ak'da, “Başkanımız İbrahim Salaş'a nazik daveti, eğitime ve başarılı öğrencilere verdiği destek nedeniyle teşekkür ediyor, kendisine ve ekibine başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Salaş, Osman Nuri Ak'ı, tebrik ederek hediye takdiminde bulundu.

Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Lisesi öğrencisi Osman Nuri Ak, YKS’de Türkiye 192’ncisi, İmam Hatipliler arasında Türkiye 1’incisi derecesiyle önemli bir başarıya imza atmıştı.