TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, TÜRSAB Kapadokya Bölge Temsil Kurulu üyesi seyahat acentalarının temsilcileri ile Nevşehir'de bir araya geldi.

Akşam yemeğinde bölgedeki acenta temsilcileriyle bir araya gelen Bağlıkaya, bu bölgede faaliyet gösteren üyeleri dinleyerek sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirdikten sonra TÜRSAB’ın hayata geçirdiği çalışmalar ile geleceğe yönelik atılacak adımlara ilişkin hedeflerini de üyelerle paylaştı.

Toplantıya TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Gencer ile Soner Bacaksız, Kapadokya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Talip Aldemir, İstanbul Avrupa Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yıldırım Taş, Çanakkale-Balıkesir Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, Erciyes Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ali Emre Mart, Harput Bölge Temsil Kurulu Başkanı İbrahim Gül ve Mersin Bölge Temsil Kurulu Başkanı Hakan Bayındır katıldı.

Aldemir; "Sayın Genel Başkanımız Firuz Bağlıkaya öncülüğünde ki TÜRSAB heyetini Türkiye turunun en özel durağı olan Kapadokya bölgesinde ağırladık. Genel Başkanımız ile birlikte Kapadokya’da faaliyet gösteren seyahat acentalalarımızla bir araya gelerek hem bölgemizdeki sorunları konuştuk hem de hasret giderdik" dedi.

Bağlıkaya, “TÜRSAB heyetimiz ile başlattığımız gezimizin ikinci durağı Kapadokya bölgesi oldu. Nevşehir ve Kapadokya’da faaliyet gösteren üyelerimizle akşam yemeğinde bir araya geldik.  Birlik beraberlik mesajı verdiğimiz bu yemeğe katılarak bize onur veren tüm üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyor, hep birlikte sektörümüzü daha ileriye taşıyacağımıza yürekten inanıyoruz" diye konuştu.