Vali İnci Sezer Becel, Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 750. yılı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Nevşehir Valiliği tarafından Eylül ayında Hacıbektaş ilçesi Dedabağ bölgesinde düzenlenecek ve Türkiye’nin her bölgesinden gençlerin katılacağı "Bir Olalım Diri Olalım Gençlik Kampı' alanında incelemelerde bulundu.

"Bir Olalım Diri Olalım Gençlik Kampı" kapsamında yapılacak yürüyüş öncesinde Hırka Dağında incelemelerde bulunan Vali Becel, Hacıbektaş Kültür Merkezinde de incelemelerde bulunarak yürütülen tadilat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali İnci Sezer Becel daha sonra aile ziyaretleri kapsamında Hacıbektaş ilçesinde yaşayan Aysu ve Ocak ailelerini ziyaret etti. Ailelerin Kurban Bayramlarını tebrik ederek istek ve taleplerini dinleyen Vali Becel, çocuklara oyuncak hediye etti.

Vali Becel'e ziyaretlerinde Hacıbektaş Kaymakamı Kübra Kurtoğlu, İl Jandarma Komutanı Hüsamettin Erol, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici eşlik etti.