Rektör Aktekin’i makamında ziyaret eden Özmen, yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Şehrin ve bölgenin başta tarım, sanayi, turizmi olmak üzere sahip olduğu diğer alanlarıyla kalkınması ve geliştirilmesi adına üniversitenin yürüttüğü çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirten Özmen, her daim üniversitenin yanında olduklarını ifade etti.

Başkan Özmen eğitim-öğretim yılı boyunca sınav dönemlerinde öğrencilere moral ve motivasyon olması amacıyla oda olarak üniversitenin Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi'nde  meyve ikramlarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Başkan Özmen’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Rektör Aktekin ise, YÖK tarafından da ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında  ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı’na dâhil edilen üniversite olarak şehrin de üniversiteden beklentileri doğrultusunda ‘Üniversite – Şehir’ iş birliğine büyük önem verdiklerini söyledi. 

Rektör Aktekin ayrıca geçtiğimiz Ramazan Ayı boyunca ve sınav dönemlerinde öğrencilere çeşitli meyve ikramlarında bulunan ve bu yıl da sınav dönemlerinde ikramlarını devam ettirecek olan Başkan Özmen ve tüm pazarcı esnafına teşekkür etti.