NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, AÜB Tanıtım ve Tercih Fuarları’nda görev alan akademik ve idari personeli makamında kabul etti.

2022 Yükseköğretim Kurumu Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin başarılı ve tercih edilir bir üniversite olduğunu bir kez daha ortaya koyduğunu belirten Rektör Aktekin, “Üniversitemiz, 2022 YKS tercih döneminde yüzde 100’lere yaklaşan doluluk oranıyla ülkemiz genelindeki en çok tercih edilen üniversiteler arasında olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Bu oran üniversite olarak bizlerle birlikte, üniversitemize gönül veren şehrimiz için de oldukça gurur verici oldu. Tabi ki bu oranın yakalanmasında, üniversite olarak yürüttüğümüz başarılı ve güzel çalışmalarımızın yanı sıra gerek Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2022’’nin gerekse üyesi olduğumuz Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) tarafından bulunduğumuz şehrimizle birlikte Sivas, Kayseri, Erzincan, Malatya, Amasya, Tokat, Yozgat, Kırşehir ve Niğde İl’lerinde  gerçekleştirdiği ve her tanıtımında yer aldığımız ‘AÜB Tanıtım ve Tercih Fuarları’nın da büyük oranda katkısı oldu.

Tanıtım ve tercih döneminde vermiş olduğunuz destek ve katkılarınızdan dolayı şahsım, üniversitem ve şehrimiz adına sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Rektör Aktekin daha sonra NEVÜ Kariyer planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKMER) Müdürü Doç. Dr. Emine Zehra Turan, Müdür Yardımcıları Dr. Toprak Keskin ve Dr. İbrahim Yağlı, üniversite personelleri Dr. Murat Temur, Oğuz Özmen, Erol Şahin, Nesibe Korkmaz Pınarlık ve Yavuz Serin’e AÜB tarafından gönderilen katılım sertifikalarını verdi.