ÖSYM Başkanı Ersoy’u makamında ziyaret eden Rektör Aktekin, yeni görevinin hayırlı olması yönünde iyi dilek ve temennisinde bulundu.

 Aktekin ziyaretlerinde 'Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversiteler' arasında ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisaslaşan ve nitelikli akademik kadroya sahip bir üniversite olarak başta eğitim-öğretim faaliyetleri olmak üzere, üniversite-şehir ve üniversite-bölge iş birlikleri kapsamında yürütülen proje ve çalışmalar hakkında ÖSYM Başkanı Ersoy’a bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve NEVÜ’nün yürüttüğü proje ve çalışmaların kayda değer olduğunu belirten ÖSYM Başkanı Ersoy ise ülke genelindeki üniversiteler arasında NEVÜ’nün en çok tercih edilen üniversiteler arasında yer almasının da memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Ersoy ayrıca ÖSYM Nevşehir İl Koordinatörlüğünü de yürüten Rektör Aktekin’e, özellikle ÖSYM tarafından düzenlenen sınavların Nevşehir’de sorunsuz ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi noktasında vermiş oldukları desteklerinden dolayı da teşekkür etti.

Rektör Aktekin ve ÖSYM Başkanı Ersoy daha sonra kurumlar arası ortak çalışma ve projeler üzerine görüştü.