Toplantıya NTSO Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, KOSGEB İl Müdürü Ali Usta, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve disiplin kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Öbekli,  “2022 yılında meclisimiz, şehrimize ve ülkemize yararlı çalışmalara imza attı. Bu nedenle Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Parmaksız’a, değerli yönetim kurulu üyelerimize ve siz kıymetli meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2023 yılında yine birlik ve beraberlik içinde, önemli faaliyetler gerçekleştireceğiz. Yeni yıl, yeni umutlarla gelir. 2023’ün size, sevdiklerinize, şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur getirmesini diliyorum. 2023 yılının yeni düzenlemelerle ekonomimizin rahatlayacağı, işlerimizin artacağı, birlik ve beraberlik içinde geçireceğimiz yeni bir yıl olmasını temenni ediyorum.” dedi.

KOSGEB İl Müdürü Ali Usta’nın meclis üyelerine yaptığı KOSGEB destekleri sunumunun ardından, olağan gündem maddeleri görüşülüp karara bağlandı. Ayrıca NTSO 2023 yılı bütçesi kabul edildi.

Öbekli, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından ekonomik değerlendirmeler hakkında dilek ve temennileri alarak toplantıya son verdi.

Editör: Alpaslan Körükcü