AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Üyesi ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonrasında AK Parti'nin Nevşehir il genelinde kazandığı zafere ilişkin teşekkür mesajı yayınladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarının ilan edilmesinin ardından yaptığı açıklamasında; “Bir yerel seçimi daha geride bıraktık. Milletimiz, sandığa giderek hür iradesini ortaya koydu. Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi ilimiz Nevşehir'de de yine AK Parti ile Gönül Belediyeciliği kazanmış oldu. İlimizde 23 seçim bölgesinin 17’sinde başarılı olduk. Milletimizin verdiği karar hepimizin başının üstündedir. Seçimleri kazanan tüm belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum. Önümüzdeki 5 yılda beldelerimize, ilçelerimize, şehrimize güzel hizmetlerde bulunmalarını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. Yeni dönemde gönül belediyeciliği Nevşehir'de en verimli şekilde hayat bulacaktır. Bu vesile ile oy veren vermeyen bütün hemşehrilerimiz ve vatandaşlarımız gözümüzde birer azizdir ve hizmet boyun borcumuzdur. Verdiğiniz önemli destek bizi Nevşehir adına yapacağımız hizmetlerde daha da yüreklendirdi. Allah razı olsun. Sağ olun, var olun” dedi.

“Cumhurbaşkanımıza söz vermiştik”

Seçim öncesi çalışmalarına da değinen Açıkgöz, ”Cumhurbaşkanımız ile yapılan toplantıda AK Belediyecilik için söz veren dava arkadaşlarıma, TBMM Grup toplantısında söz veren gençlerimize, sandıklara sahip çıkan müşahitlerimize, STK’larımıza, dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı yine yalnız bırakmayan Nevşehirli hemşehrilerimize ve tüm teşkilatlarımıza, seçim güvenliğini sağlayan kolluk kuvvetlerimize ve Türkiye’mizin bekası adına ortak çarpan yüreklere teşekkür ediyorum. Nevşehir'imiz 31 Mart'ta bir demokrasi şölenine imza attı” dedi.

31 Mart'ta Kazanan Cumhur oldu

Milletvekili Açıkgöz; “Ayrıca 2014 yerel seçimlerine göre, AK Partili belediye sayısını halkımızın destekleri ile artırmış olmanın da sevinci içerisindeyiz. Nevşehir 2014 yerel seçimlerinde kazanılan ilçe belediye başkanlığı sayısı 2’yken, 2019 yerel seçimlerinde 5 ilçe kazanılmıştır. Yine 2014 yerel seçimlerinde toplamda 15 belediye başkanlığı kazanılmış iken 2019 yerel seçimlerinde 17 belediye başkanlığı kazanılmıştır. Nevşehirli hemşerilerimizin sevgisine layık olmak, güvenine karşılık vermek için daha çok çalışacak, daha çok gayret edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de daha çok gayret ve daha çok hizmet anlayışımız güçlenerek devam edecektir.

Bu yeni dönemde, İl Başkanımız, Milletvekilimiz, Nevşehir Belediye Başkanımız, Nevşehirli hemşerilerimiz, il, ilçe ve belde teşkilatlarımız, tüm belediye başkanlarımız ile birlikte bu şehrin kalkınması için, tevazu, samimiyet, gayret ile elimizden gelen çabayı gece gündüz demeden göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

31 Mart mahalli ve idareler seçimlerinde sadece bizler değil, tüm hemşerilerimiz kazanmıştır. Bu seçimde Nevşehirli kardeşlerimizin, tüm hemşerilerimizin AK Parti'mize verdiği kuvvetli desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyor, saygı ve sevgilerimi iletiyorum." ifadelerine yer verdi.