AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından seçim usulsüzlüklerine ilişkin yapılan itirazın İlçe Seçim Kurulu tarafından kabul edilmesi üzerine Ataşehir ve Avcılar’da oylar yeniden sayılıyor. AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Üyesi ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, İstanbul Ataşehir ve Avcılar’da yapılan oy sayım çalışmalarını yerinde ziyaret etti.

İstanbul Ataşehir’de devam eden sayımları yerinden takip eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "İstanbul/ Ataşehir İlçe Seçim Kurulunda AK teşkilatımızla bir aradayız. ‪Sayım devam ediyor. ‪Bir oy dahi olsa vatandaşımızın tercihine halel gelmemesi için hep birlikte çalışıyoruz. Ataşehir İlçe Seçim Kurulunda AK teşkilatımızla oy sayımımız ve nöbetimiz devam ediyor. ‪‘Cumhur İradesi’ne sahip çıkmak için çalışıyoruz” dedi.

Daha sonra İstanbul Avcılar’da devam eden sayımları yerinden takip eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “İstanbul/Avcılar İlçe Seçim Kurulunda oy sayımımız ve nöbetimiz; vatandaşımızın emanetini, hukukunu korumak için devam ediyor” dedi.