AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart Yerel Seçimlerinde, AK Parti'den Nevşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Rasim Arı, yarın yapılacak olan yerel seçimler öncesi Ankara'da kurduğu yakın dostlukları ve geniş çevresi ile şimdiden tüm Nevşehirlilerin büyük umudu oldu.

Nevşehir çok şanslı... Çünkü Nevşehir'in belki bir Bakanı yok ama, Ankara'da çok geniş bir çevresi ve güçlü bağlantıları ile Rasim Arı'sı var...

Bürokrat kimliği ile daha önce bulunduğu görevlerde "söz konusu Nevşehir olduğunda gerisi teferruat" diyerek gerek ilimize yapılan yatırımlar noktasında, gerekse hemşehrilerinin işlerinin çözülmesi noktasında hiçbir ayrımcılık yada siyasi parti gözetmeksizin "pozitif ayrımcılık" yaparak halkımızın büyük teveccühlerini kazanan Rasim Arı, şimdi de Nevşehir Belediye Başkanı kimliği ile memleketine hizmet etmek için 31 Mart'ta hemşehrilerinin destek ve oylarına talip.

Ankara'da Gönüller Kazandı...

Göz dolduran başarılı çalışmaları ile Ankara'da bir çok Bakan ve üst düzey Bürokratların büyük sevgi takdir ve güvenlerine mazhar olan Rasim Arı, başkentte kazandığı gönülleri, çevresini ve tecrübesini şimdi memleketine hizmet olarak harcamak için çıktığı yolda gözü Nevşehir'den başkasını görmüyor.

Bu bağlamda "Samimiyet ve Güven benim için herşey" diyen Rasim Arı, sağlam dostluklar kurduğu yaşamında tuttuğunu koparan kişiliği ve İş bitiriciliği ile de tanınıyor...

Arkadaşları onun için, haklı olduğu konularda Dünyayı titretmesine rağmen karıncayı incitemeyecek kadar şefkatli.... "Davası için canını ortaya koyar, isterse Roma'yı da yakar" diyorlar.... 

Onun Tek derdi Nevşehir ve Nevşehirli...

" Rasim Arı..." İnallı'dan Bostan tarlasından başkanlığa uzanan bir başarı öyküsünün adı... 

Rasim Arı'nın Bir hayali vardı oldu: "Şimdi Nevşehir için bir çok hayali var." Daha o küçücük yaşlarda, çocukluk hayali olarak bir gün memleketi Nevşehir'e Belediye Başkanı olup kimsesizlerin kimsesi olmak isteyen Arı, Hedeflerine doğru emin adım ilerliyor.

Sevdalısı olduğu Nevşehir'den AK Parti Belediye Başkan Adayı gösterilen Rasim Arı, seçimlere artık sayılı saatler kala memleketinde taraflı tarafsız herkesimin büyük sevgi ve övgüsüne mazhar olmuş durumda.

Küçüklükten beri gelen en büyük hayali doğduğu topraklara ve Nevşehir insanlarına hizmet etmek olan Rasim Arı, artık bu hayalini gerçekleştirmeye çok yakın... 

“Nevşehir için Rasim Arı büyük bir şans” ...

Ankara'daki çalışma arkadaşlarına göre; "Tecrübesiyle, tevazusuyla, azmiyle, çalışkanlığıyla, milli ve ilkeli çizgisiyle memleket sevdalısı Rasim Arı, Nevşehir için bir şans. Üstelik emin ve ehil bir şahsiyet".

31 Mart seçimlerine hazırladığı dev projeleriyle hazır olduğunu dile getiren Rasim Arı, "Nevşehir halkımızın destekleri ile birlikte, şehrimizde bir tarih yazacağımıza inanıyorum.

“Hizmetler artarak devam edecek”

Biz Hayalimizdeki Nevşehir için 5 Başlıkta şehrimizin plakası olan 50 Dev Proje ile seçimlere girerken, bazıları ise "Yalanları, İftiraları, seçim algısı anketleri ve dedikoduları ile seçime giriyorlar.

Projelerimize hayallerimize güçlerinin yetmediğini gördükleri için söylemedikleri laf kalmadı... Biz ise soğukkanlılığımızı hep koruduk.

Biz Nevşehir'imiz için kazanmaya mecburuz ve birlikte kazanacağız. AK Bayrağını düşürmemek için, kirli pazarlıklara meydan vermemek için, Nevşehir'imizi fetret dönemine götürmemek için kazanmak zorundayız. 31 Mart destanını hep birlikte yazacağız" ifadelerini kullandı.