AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Yücel Menekşe ve Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile partililerin yer aldığı AK Parti Nevşehir heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşen AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresine katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Yücel Menekşe ve Mustafa Açıkgöz kongreye katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir süre görüşerek kendisini Nevşehir İl Kongresine davet ettiler.

AK Parti İl Başkanı Yanar yaptığı açıklamada; “Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız. Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile 7. Olağan İl Kongremiz için Kayseri’deyiz. Kongrede seçilen İl Başkanımız Şaban Çopuroğlu ve Yönetimini tebrik ediyorum. Rabbim güzel işler yapmayı nasip etsin.” dedi.

Milletvekili Menekşe de yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile Kayseri 7. Olağan İl Başkanlığı Kongremizi gerçekleştirdik. Komşu ilimiz Kayseri’ye, Ülkemize ve Milletimize hayırlı olsun.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz ise yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Kayseri 7. Olağan Kongremizi şölen havasında gerçekleştiriyoruz. AK Parti Nevşehir ailesi olarak Anadolu’nun kadim kenti, komşumuz Kayseri’deyiz. AK Kongremiz; teşkilatımıza, milletimize hayırlara vesile olsun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Nevşehir’imizin selamlarını, dualarını, her daim desteklerini arz ederek; kendisine şehrimize teşrifleri için davette bulunduk. Nevşehir, hasretle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyor.” dedi.