Törene Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, CHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Avanos İl Genel Meclis üyesi ve Nevşehir CHP İl sekreteri Tayfun Ceyhan ve Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe katıldı.

Burada yeni üyelere seslenen İl Başkanı Gülmez, CHP’nin Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gittiğini belirterek, “Mustafa Kemal Atatürk, ‘benim iki büyük eserim var. Birisi Türkiye Cumhuriyeti diğeri de CHP’ demiştir. O nedenle sizler bugün CHP’ye katılım sağlıyorsunuz. Önümüzde bir milletvekilliği seçimi, bir de Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Hepimize büyük görevler düşüyor. O nedenle sizlerden ricam gelecekte yapılacak seçimlerde görev almanız. Özellikle ev ev dolaşarak kadınlarımızı ikna etmeniz gerekiyor.” dedi.

GÜLMEZ’DEN HÜKÜMETE ELEŞTİRİ

Hükümetin çalışmalarını eleştiren Gülmez, doktorların insanları doğru düzgün muayene etmediğini iddia etti.

Sağlık sistemini ve ekonomiyi eleştiren Gülmez, “İyi bir doktora görünmek daha doğrusu sağlıkta daha iyi bir verim alabilmek için özel hastanelere gidiyoruz. Eczaneye gidiyoruz eczanede de katılım payı alıyorlar. Demek ki sağlık sistemi de bitmiş durumda. Ekonomiyi anlatmaya hiç gerek yok. Pazara gittiğimiz zaman 15- 20 TL’den aşağı meyve yok. Ekonomik bakımdan en çok sıkıntıyı çeken kadınlarımız. Ekonomik sıkıntıların bitmesi için, çocuklarımızın iyi bir eğitim alması için ve sağlıkta Türkiye’nin dünya çapında iyi bir yere gelmesi için bu yolsuzlukların bu olumsuzlukların bitmesi için tek adam rejimini değiştirmemiz gerekiyor.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından üye olan 80 kişiye rozet takıldı.