Milletvekili Açıkgöz, Ürgüp Belediyesi tarafından yapımına devam edilen yol ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyip belediye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek, Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve ekibini başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ise, Ürgüp’te altyapıdan üstyapıya halkın rahatı için mesai harcadıklarını belirterek, Milletvekili Açıkgöz’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Açıkgöz ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Marka Şehir Ürgüp’ümüze AK hizmetlerimiz hayırlı olsun. İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın ve İl Genel Meclis Üyelerimizle birlikte Ürgüp Belediyesi’nce yapılan yol ve asfaltlamalarını inceleyip, hemşerilerimizle hasbihal ettik. Nevşehir’imiz her hizmetin en güzelini hak ediyor. Gönül seferberliğimiz vatandaşlarımıza gece gündüz demeden hizmet etmekle devam ediyor.

Kapadokya’mızın dünyaya açılan pencerelerinden #Ürgüp’ümüz; AK kadrolarımızın, Ürgüp Belediye Başkanımız Mehmet Aktürk’ün gayreti; hemşerilerimizin desteği ile gelişmeye, güzelleşmeye ve modernleşmeye devam ediyor. Sevdamız Nevşehir’imiz eşsiz güzellikleri, temizliği ile yerli ve yabancı siz değerli konuklarımızı bekliyor.” dedi.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk de yaptığı açıklamada; "Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Kamil Duru, AK Parti İlçe Başkanımız Oğuz Kahraman, Ürgüp Ticaret Odası Başkanımız Ahmet Aydın ve İl Genel Meclis Üyelerimiz ile birlikte belediyemizce yapılan yol kaldırım ve asfaltlama çalışmalarını inceledik. Yaptığımız çalışmaya verdikleri desteklerden dolayı Nevşehir Valimiz İnci Sezer Becel’e, İl Başkanımız M. Rauf Yanar'a, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz'e, Yücel Menekşe'ye, İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç ve İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Kamil Duru'ya çok teşekkür ediyorum." dedi.