Türkiye Atletizm Federasyonu 2022 faaliyet programında yer alan “Bölgesel İl - İlçe Karmaları ve Kurumlar Kros Ligi 1. Kademe Yarışmaları” 16 Kasım’da Yozgat’ta düzenlendi.

Müsabakalarda Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü U16 kız ve erkek takımı şampiyon olurken U14 erkek takımı ikinci, U14 kız takımı da üçüncü oldu. Kente dönen başarılı sporcular, atletizm antrenörleri İsa Demir ve Hakan Köstekçi birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Sporcularla bir süre sohbet eden İl Müdürü Özdemir, başarılarından dolayı sporcuları tebrik etti. Atletizm antrenörleri İsa Demir ve Hakan Köstekçi ise spor camiasına desteklerinden dolayı İl Müdürü Özdemir’e teşekkür etti.

Özdemir, yaptığı açıklamada; "Disiplin, azim ve kararlılık ile çalışmakla kazanılır. Her başarı onun sürdürülmesi için de bir gayret gerektirir. Biz sizlere gereken tüm imkanları sağlamaya çalışıyoruz sizlerden tek beklentimiz ilimiz ve ülkemize örnek sporcular olmanız, ulusal ve uluslararası turnuvalarda bayrağımızı dalgalandırmanızdır." dedi.

İl Müdürü Özdemir ayrıca 3 Aralık’ta Kastamonu’da düzenlenecek olan yarı final müsabakalarında sporculara başarılar diledi.