Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir başkanlığında Tesisler Şube Müdürü Sencer Kaya, Personel Şube Müdürü Yaşar Ertaş, Spor Şube Müdürü Mehmet Ünal Kitapçı ve Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Hamit Tunç’un katılımıyla planlama ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda 2021 yılının değerlendirmesi ve 2022 yılında hayata geçirilmesi planlanan etkinlikler, faaliyetler, projeler ve Gençlik ve Spor Bakanlığınca Nevşehir’e yapılması planlanan yatırımlar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen sportif faaliyetlerde, tesislerde ve yurtlardaki çalışmaların genel durumunun tüm hızıyla devam edeceğini, spora teşvik etmenin, spor yaptırmanın ve sporcu yetiştirmenin görevler olmasının yanı sıra insan yetiştirmenin de öncelikleri olması konusuna dikkat çekti.

İl Müdürü Özdemir, Nevşehir’e yapılması planlanan tesislerinde tamamlanması ile birlikte sporun tabana yayılmasının ve ülkemizi temsil edecek sporcular yetişmesine katkı sağlayacağını belirterek çocukların ve gençlerin bu ülkenin gelecekleri olduğunu unutmadan onlar için en güzelini yapmak için çalışmak gerektiğini söyledi.