Kayaşehirspor, Elit U-14 Gelişim Ligi final maçında Nevşehir 50 Galatasaray Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek Nevşehir şampiyonu oldu.

Nevşehir 50 Galatasaray Spor Kulübü ve Kayaşehirspor takımları arasında 2 nolu çim sahada oynanan final karşılaşmasını AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Başkan Yardımcısı Furkan Feralan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, çok sayıda sporcu, aileleri ve sporseverler izledi.

Karşılaşma öncesi iki takım futbolcuları ısınmak için sahaya çıktığı esnada Şampiyonlar Ligi müziği çaldı.

Nevşehir'de yeni ışıklandırılan saha sporseverlerden de büyük beğeni topladı.

Maç sonunda Kayaşehirspor oyuncuları büyük sevinç yaşadı.

“FİNAL MAÇI GÖZ DOLDURDU”

Açıkgöz, "Nevşehir 50 Galatasaray Spor Kulübü ve Kayaşehirspor arasındaki U14 final maçı göz doldurdu. Finalde centilmence mücadele eden genç sporcularımızı kutluyorum; her branşta, her yaşta sporun ve sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

“ŞAMPİYON KAYAŞEHİRSPOR”

Savran da şunları söyledi: "Kazanan kadar kaybedenin de sevinmesi gereken, seyir zevki çok güzel bir müsabaka oldu. Her iki takım oyuncularını ve idarecilerini tebrik ediyorum."

“GENÇLERİMİZ GURURUMUZ”

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir de “Bizlere bu gururu yaşatan sporcularımızı yürekten kutluyorum. Gençlerimizle her zaman gurur duyuyoruz, onların başarısı bizim en büyük mutluluğumuz” şeklinde konuştu.