2022-2023 sezonu Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Liginde mücadele edecek olan Ürgüpspor’da teknik heyet ve sporcular kulübün sağlık sponsoru olan Özel  bir Hastanede sağlık taramasından geçti.

Teknik Sorumlu İbrahim Çadır nezaretinde Ürgüp İlçe kapalı spor salonunda yeni sezon hazırlıklarına başlayan Ürgüpspor’da sporcular ve teknik heyet geniş kapsamlı sağlık taramasından geçirildi.

Özel bir Hastanesi’nde gerçekleştirilen sağlık kontrolünde sporcular ve teknik heyet, kalp grafisi, EKG, efor, röntgen ve kan tahlilleri üzerinden geniş kapsamlı bir taramadan geçirildi. Nevşehir’in ulusal düzeyde olan en üst seviyesinde ki Ürgüpspor Voleybol takımına sağlık sponsoru olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Fatih Yakut, sezon boyunca yaşanabilecek bütün sakatlık ve sağlıkla ilgili her branşta Ürgüpspor Kulübünün yanında olacaklarını ve bütün tedavilerin Özel Kapadokya Hastanesi tarafından karşılanacağını belirterek yeni sezonda Ürgüpspor Kulübüne başarılar diledi.