Aylardır korana bitti bitecek derken sene i devriyesi geldi ve geçti. İlk başlarda herkes devlet büyüklerinin biz bunu yendik yeneceğiz diyerek güllük gülistanlık sunuldu. Vay be biz ne milletiz bu belayı da yeneriz biz dedik.

Kısıtlamalar geldi harfiyen uymaya çalıştık. İşlerimizden evimize gelir gelmez duşa koştuk. Marketten alıp eve getirdiklerimizi nerdeyse çamaşır sularıyla yıkadık. Büyüklerimize çocuklarımıza dostlarımıza sarılmaya görmeye hasret kaldık. Tek tek dostlarımızın yakınlarımızın hastanede hayatla mücadelesine bu lanet korana yüzünden seyirci kaldık, ağladık kahrolduk. Tek tek sağlık personellerinin doktorların ve sevdiklerimizin ölüm haberleri dünyamızı yıktı. Bende sağlık teşkilatının o kahraman neferlerinin yakınlarından biriyim. Eşim, damadım, kayın biraderim, abim, yengem, kayınbiraderimin eşi doktor kızım eczacı. Birçok yakinen tanıdığım sağlık teşkilatında hemşire yardımcı personel dostum arkadaşım var. Onların günlerce evlerine gidemeyişine giydikleri koruyucu kıyafetlerinin içinde  nefes  alamayışlarına şahidim....

Böyle mücadele verilirken bir de baktıkça fütursuzca topluluklar guruplarında aman Allah’ım neler oluyor lüks villalarda süslü püslü beyler hanımlar parti veriyor eğlencenin doruğunda. Sonra baktık nevruz kutlamaları hınca hınç dolu alanlarda hadi açık hava dedik avunduk. Sonra baktık ki  o da neee!!!!!  kongreler maşallah maşallahhh. Veeee sonuç TÜRKİYEM KIZARDI. Toprağımızın her karesinde durum çok ama çok kötü. Hoppp yeniden önlemler dizisi başladı, hafta sonu sokağa çıkma yasağı .Hadi hayırlı olsun da Sağlık çalışanları ne olacak bu KIZARAN TÜRKİYEM de????

Yine de sağlıkla kalın diyelim.....