NEVÜ Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Hacıbektaş Belediyesi işbirliğiyle İş Sağlığı ve Güvenliği dersi kapsamında, İtfaiye Amiri Fazıl Küçük Eroğlu ve itfaiye ekibi tarafından uygulamalı yangın eğitimi gerçekleştirildi.

Yüksekokul Müdür Vekili Dr. Gökhan Keven, müdür yardımcıları, bölüm başkanları öğretim elemanları ve yüksekokulda iş sağlığı ve güvenliği dersini alan öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimde, ‘olası bir yangın durumunda yapılması gerekenler’ ve ‘yangın ekipmanlarının doğru kullanımı’ Hacıbektaş Belediyesi itfaiyesi tarafından uygulamalı olarak öğrencilere anlatıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Ders Öğretim Elemanı Dr. Gökhan Keven, eğitim kapsamında öğrencilerin hem derslerde gördükleri teorik bilgileri pekiştirdiklerini hem de gündelik hayatlarında karşılaşabilecekleri olası bir yangın durumunda yapmaları gerekenleri uygulamalı olarak deneyimleyip bilgi sahibi olduklarını belirtti. Dr. Gökhan Keven, Hacıbektaş İtfaiye Amiri Fazıl Küçük Eroğlu’na katkılarından dolayı teşekkür etti.