İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Nevşehir merkez yerleşke ile birlikte 7 ilçede kampüsü bulunan ve 'Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversiteler' arasında ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisaslaşan üniversite olarak yürüttükleri çalışmalara değinen NEVÜ Rektör üProf. Dr. Semih Aktekin, gelişmiş akademik ve fiziki alt yapısı, nitelikli akademik kadrosu, 10 Fakülte, 9 Meslek Yüksekokulu, 1 Yüksekokul, 4 Enstitü, 19 Araştırma Merkezi, 57 Öğrenci Kulübü ve 12 Öğrenci Topluluğu ile eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade ederek İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse ve beraberindeki heyete üniversite hakkında bilgi verdi.

NEVÜ’nün yüzde 100’lere yaklaşan dolulukla en çok tercih edilen üniversiteler arasında bir kez daha yerini aldığını belirten Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, kurumlar arası ikili iş birlikleri ile birlikte toplumun yararına çalışmalarda bulunan sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini söyledi.

Misafirperverliğinden dolayı Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür ederek NEVÜ’nün başarılı çalışmalarının yanı sıra yüzde 100’lere yaklaşan dolulukla en çok tercih edilen üniversiteler arasında yer almasının memnuniyet verici olduğunu belirten İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse ve heyet, NEVÜ ile yürütülebilecek her türlü ortak çalışma ve projeye hazır olduklarını ifade etti.

Rektör Aktekin ve heyet daha sonra yürütülebilecek ortak çalışmalar üzerine bir süre görüştü.